M'n goeie geld Premium Corner

‘Ik heb nooit echt hoeven nadenken over geld’

09 augustus 2018

‘Ik ben opgegroeid in het Gooi. Ik heb nooit echt hoeven nadenken over geld. Dat was er gewoon. Ik ben daardoor best nonchalant, al ben ik niet mate­rialistisch ingesteld. Zie ik een Porsche voorbijrijden, dan voel ik zelfs weerstand bij zoveel luxe. Al geef ik zelf ook makkelijk geld uit. Twee jaar terug ben ik met mijn gezin een maand op wandel­vakantie geweest in Zwitserland. Zonder aarzelen gaven we 6.000 à 7.000 euro uit.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.