Premium Lock ‘Ik heb nooit echt hoeven nadenken over geld’

09 augustus 2018Leestijd: 2 minuten
Anne Bruinsma (42). Foto: Guido Benschop

‘Ik ben opgegroeid in het Gooi. Ik heb nooit echt hoeven nadenken over geld. Dat was er gewoon. Ik ben daardoor best nonchalant, al ben ik niet mate­rialistisch ingesteld. Zie ik een Porsche voorbijrijden, dan voel ik zelfs weerstand bij zoveel luxe. Al geef ik zelf ook makkelijk geld uit. Twee jaar terug ben ik met mijn gezin een maand op wandel­vakantie geweest in Zwitserland. Zonder aarzelen gaven we 6.000 à 7.000 euro uit.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw