Premium Lock ‘Ik denk erover in een camper te gaan wonen’

23 augustus 2018Leestijd: 2 minuten
merle van huis (22). Foto: Guido Benschop

‘Tot 2015 heb ik in de horeca gewerkt, maar na een burn-out ben ik daar gestopt. Ik heb nog een opleiding maatschappelijke zorg geprobeerd, maar school is echt niets voor mij. Mijn baan als hoofdpostbezorger bevalt me goed: ik ben veel buiten en kan het wat rustiger aan doen.

‘Mensen denken dat je met post bezorgen slecht verdient, maar het ligt er maar net aan hoe hard je wilt werken. Ik heb een 40-uurcontract, maar ik krijg ook een vergoeding op basis van hoeveel pakketten ik bezorg. Daardoor verdien ik flink meer: gemiddeld 1.900 euro netto per maand.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw