M'n goeie geld Premium Corner

‘Ik denk erover in een camper te gaan wonen’

23 augustus 2018

‘Tot 2015 heb ik in de horeca gewerkt, maar na een burn-out ben ik daar gestopt. Ik heb nog een opleiding maatschappelijke zorg geprobeerd, maar school is echt niets voor mij. Mijn baan als hoofdpostbezorger bevalt me goed: ik ben veel buiten en kan het wat rustiger aan doen.

‘Mensen denken dat je met post bezorgen slecht verdient, maar het ligt er maar net aan hoe hard je wilt werken. Ik heb een 40-uurcontract, maar ik krijg ook een vergoeding op basis van hoeveel pakketten ik bezorg. Daardoor verdien ik flink meer: gemiddeld 1.900 euro netto per maand.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.