Handige Gadget Premium Corner

Smartwatch dat oplaadt door lichaamswarmte

23 juli 2018Leestijd: 1 minuut

Wie overweegt een smartwatch te kopen, vergeet vaak dat je hem bijna elke dag moet opladen. Dat is bij dit horloge niet nodig. Een generator zet het temperatuurverschil tussen je pols en de koude metalen ring van het horloge om in energie. Met bluetooth kun je het uurwerk verbinden met je telefoon. Daar vind je informatie over je loopafstanden, verbruikte calorieën en je hoeveelheid slaap.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.