M'n goeie geld Premium Corner

‘We keren onszelf het minimumloon uit’

30 juli 2018

‘In 2015 en 2016 zette ik mijn studie tijdelijk stop en was ik de technisch manager van het Nuon Solar Team. Tijdens dat jaar werkten we aan de Nuna 8S, de auto waarmee we in 2016 de Sasol Solar Challenge wonnen. Daarna richtte ik met teamgenoten David Kester en Siebe Roefs in 2017 Wattlab op: een bedrijf dat systeemoptimalisatie en productie van zonnepanelen uitvoert. Inmiddels hebben we een bedrijfspand in Rotterdam en worden we versterkt door Sarah Arntz, een net afgestudeerd industrieel ontwerpster.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.