Handige Gadget Premium Corner

De OnePlus 6 kan veel en kost maar weinig

24 mei 2018Leestijd: 1 minuut

De snelheid van de Chinese smartphone OnePlus 6 doet niet onder voor de nieuwste Samsung, de camera is zelfs beter. En dat voor 300 euro minder. Achterop zit een dubbele camera met 20 en 16 megapixels. De selfiecamera aan de voorkant is ook 16 megapixels. Het scherm is met 6,3 inch erg groot. Wel heeft het bovenin een inkeping. In een half uur is de telefoon bijna volledig opgeladen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.