‘Mijn nicht in Italië maakt de olijfolie en sauzen’

Mario Marandi. Foto: Guido Benschop

Tot drie jaar geleden werkte ik bij de bank, eerst bij ABN, later bij Royal Bank of Scotland. Bij reorganisaties ontsprong ik steeds de dans, tot afdelingen en zelfs hele vestigingen werden gesloten. De bank handelde het keurig af en gaf me 13.000 euro mee, die ik nu inzet als startkapitaal voor mijn bedrijf.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €1 per week leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout
Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw