Premium Lock ‘Mijn geld gaat nu naar bewegingstherapie’

29 maart 2018Leestijd: 2 minuten
‘Eens per maand ga ik voor 200 euro met Mees uit eten’. Foto: Guido Benschop

‘Vroeger stond mijn bedrijf op de eerste plaats. Dat veranderde vijftien jaar geleden nadat mijn zoontje Mees vlak na zijn geboorte door een hersenvliesontsteking verstandelijk en lichamelijk gehandicapt was geraakt. Nu werk ik 24 in plaats van 60 uur per week. De rest van de tijd ben ik bezig met regelwerk rond zijn zorg en de promotie van dit wooninitiatief.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw