Top-100 Premium Corner

Top-100 beleggingsfondsen: meer Nederlands

25 april 2018Leestijd: 4 minuten

De Top-100 van best presterende beleggingsfondsen wordt vanaf dit kwartaal iets anders samengesteld. De lijst is nu beter toegespitst op de Nederlandse belegger.

In de hoogste regionen van deze editie van de Top-100 beleggingsfondsen veel bekende namen: het Hof Hoorneman Phoenix Fund, dat belegt in schuldpapier van bedrijven in problemen. Het Kempen Orange Fund, dat belegt in Nederlandse bedrijven. Toch is de Top-100 vanaf dit kwartaal anders samengesteld.

De methode is nog het hetzelfde: de prestaties van beleggingsfondsen worden afgemeten aan de Fouse- index. Die index geeft het rendement van de fondsen weer, gecorrigeerd voor het neerwaartse risico.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.