Handige gadget Premium Corner

Hondenhalsband met stappenteller en gps

25 april 2018Leestijd: 1 minuut

Met deze slimme halsband en bijbehorende app is het een stuk eenvoudiger om de gezondheid van je hond in de gaten te houden. De stappenteller vertelt je hoeveel stappen jouw hond, gebaseerd op ras en leeftijd, minimaal per dag moet zetten en de warmtesensor geeft aan of je hond het te warm heeft. Verder zit er een gps-tracker en lampje in de band, en houdt de app dierenartsafspraken bij.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.