Premium Lock ‘Ik koop veel oorbellen, ik ben eraan verslaafd’

01 maart 2018Leestijd: 2 minuten
‘Na drie maanden stopte ik met mijn studie om fulltime als piercer aan de slag te gaan. Ik werk er nu zeven jaar’. Foto: Guido Benschop

‘Toen ik op de middelbare school zat, wilde ik al in een tatoeage- en piercingwinkel werken. Toch begon ik aan de studie algemene cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit. Maar vooral omdat ik het zonde vond om niks met mijn vwo-diploma te doen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 8,70,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.