Handige gadget Premium Corner

Vliegende camera voor de mooiste foto’s

30 maart 2018Leestijd: 1 minuut

Een drone met camera is een stuk gaver dan een selfiestick of een statief. De DJI Spark is een relatief goedkope drone met een goede camera en snufjes om het vliegen zo eenvoudig mogelijk te maken, zoals antibotssensoren. Je kunt de Spark besturen en foto’s of video’s maken met een controller (deze versie), met een app of met handgebaren. De drone maakt wel veel herrie tijdens het vliegen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.