Handige gadget Premium Corner

De Norton Core zorgt voor een beveiligd wifi-netwerk

19 februari 2018Leestijd: 1 minuut

De meeste routers geven alleen het internetsignaal door, wat betekent dat je op je computer een antivirusprogramma en andere beveiligingssoftware moet zetten. De Norton Core zet een wifi-netwerk op en beveiligt het ook meteen. Dit is helemaal handig als je thuis allemaal ‘slimme’ apparaten hebt die zijn verbonden met je netwerk, maar vaak niet goed beveiligd tegen hackers.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.