Handige gadget Premium Corner

Parrot Zik-3.0: Weer horen als vroeger

15 januari 2018Leestijd: 1 minuut

Aernout Arends liep als drummer gehoorbeschadiging op, waardoor hij nooit meer naar muziek kon luisteren zoals vroeger. Daarom ontwikkelde hij samen met het Franse bedrijf Parrot een koptelefoon die het audiosignaal aanpast aan het gehoor, waardoor je alle tonen in muziek beter kunt horen. Na een gehoortest past de koptelefoon de geluidsinstellingen aan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.