Handige gadget Premium Corner

Ring 2 Video deurbel houdt oogje in het zeil

25 januari 2018Leestijd: 1 minuut

De Ring 2 is een deurbel met ingebouwde camera die een oogje in het zeil houdt. Hij geeft een seintje op je mobiel wanneer iemand voor de deur staat. Niet thuis? Dan kun je via de app de bezoeker zien en met hem praten. Wie een abonnement afsluit, kan filmpjes van bezoekers terugkijken. De Ring maakt ook opnamen van bewegingen voor de deur. Handig als je niet direct aan de straat woont.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.