Huizenmarkt Premium Corner

Amsterdam gaat huizen reserveren voor leraren

23 januari 2018

Leraren opgelet. Amsterdam gaat huizen exclusief voor u reserveren. SP-wethouder Laurens Ivens hoopt leraren zo naar de hoofdstad te lokken. Een charmant initiatief. Een verkoopprijs van ruim 4 ton, of een huur van 1.500 euro voor een appartementje in de Jordaan is voor een docent maatschappijleer nauwelijks te betalen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.