Digitale wereld Premium Corner

Invizbox 2: veilig internetten zonder gedoe

25 september 2017Leestijd: 1 minuut

Oké, je hebt niets te verbergen, maar toch is het wel een prettig idee als jouw internetverkeer versleuteld is. Helemaal nu er steeds meer (niet altijd veilige) apparaten op internet worden aangesloten. De InvizBox 2 versleutelt in één klap al het internetverkeer in een huishouden. Het kastje is simpel op de router aan te sluiten. Handig voor mensen die veilig willen internetten zonder gedoe.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.