Digitale wereld Premium Corner

Apple viert duur jubileum met iPhone X

15 september 2017Leestijd: 1 minuut

Apple viert het tienjarig bestaan van de iPhone met jubileumtoestel X (10). Net als de toestellen van Samsung en LG loopt het scherm (Oled) van de iPhone X van rand tot rand. De achterkant is van glas (oppassen dus!) waardoor draadloos opladen mogelijk is. De Touch ID maakt plaats voor Face ID (gezichtsherkenning). Al met al een gelikt apparaat. Dat mag ook wel voor zo’n prijs.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.