Premium Lock ‘Dankzij Airbnb kan ik alles makkelijk betalen’

03 augustus 2017Leestijd: 2 minuten
ART_32_eco_ug_mn_goeie_geld_100352_IMG_ECOUGGoeieGeld_ChantalCusters

‘Na mijn studie commerciele economie begon ik als projectmanager. Ik merkte al snel dat een kantoorbaan niks voor mij was en nam ontslag. Tussen diverse banen in trok ik een paar maanden rond in Azië, Midden- en Zuid-Amerika en besloot daar van reizen mijn werk te maken. Ik begon als stewardess bij Transavia, maar omdat daar in de winter geen werk was, ben ik overgestapt naar TUI.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw