Premium Lock Vacuümgaren: koken als een chef

27 juli 2017Leestijd: 1 minuut
Nise Wave

Wie een druk leven met lekker eten wil combineren, geeft algauw veel geld uit aan restaurants of luxe thuisbezorgdiensten. Maar zelf koken kan wel! Met de Nise Wave kun je vlees, vis en groente vacuümgaren – sous-vide. Je stopt het apparaat in een pan water, stelt in wat je wilt koken, en wanneer het gaar moet zijn. Het apparaat verwarmt het water vervolgens op de juiste temperatuur.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw