economie Premium Corner

Willem Scholten (1944-2017): Omstreden held van de haven

12 juni 2017Leestijd: 2 minuten

Als geboren Rotterdammer had Willem Scholten hart voor de Rotterdamse haven. Met zijn daadkracht en visie maakte hij als directeur van het Havenbedrijf de haven groot. ‘Zonder Willem waren we nog altijd het haventje van Stavoren,’ zegt Bram Peper (77), oud-burgemeester van Rotterdam. ‘Hij was een razendsnelle denker en wist door zijn contacten over de hele wereld veel bedrijvigheid aan te trekken.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.