Beleggen Premium Corner

Top-100 beste beleggingsfondsen: rijzende zon

16 mei 2017Leestijd: 4 minuten

Japanse aandelenfondsen stomen op in de Top-100 van beste beleggingsfondsen: er staan er nu acht in. Amerika blijft goed vertegenwoordigd, terwijl Europa achterblijft.

Japan is bezig met een opmars op de aandelenmarkten. Het hoogst genoteerde fonds in de Top-100 van beste beleggingsfondsen, het Henderson Horizon Japanese Small Companies Fund, richt zich op Japan. En van de 24 nieuwe binnen­komers beleggen er zes geheel in Japanse bedrijven en obligaties. Nog eens vier beleggen een substantieel deel van hun vermogen in het land van de rijzende zon.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.