Premium Lock ‘Mijn huis is mijn grootste kostenpost’

29 mei 2017Leestijd: 2 minuten
‘Ik kocht in 1997 een schilderij voor omgerekend 680 euro. Sindsdien hangt het in mijn werkkamer‘

‘In mijn studententijd was ik al gefascineerd door de beslotenheid van wetenschappelijk onderzoek. Na studies geschiedenis en fiscaal recht aan de Universiteit Leiden werkte ik als belastingsadviseur. Na anderhalf jaar ging ik me bezighouden met het verspreiden van wetenschap.

‘Mijn bedrijf organiseert tien (inter)nationale congressen per jaar. Hier wordt wetenschappelijke kennis aan de praktijk gekoppeld. Elk congres is een risicovolle investering, maar gelukkig worden ze goed bezocht door mensen van over de hele wereld.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw