M'n goeie geld Premium Corner

‘Mijn huis is mijn grootste kostenpost’

29 mei 2017

‘In mijn studententijd was ik al gefascineerd door de beslotenheid van wetenschappelijk onderzoek. Na studies geschiedenis en fiscaal recht aan de Universiteit Leiden werkte ik als belastingsadviseur. Na anderhalf jaar ging ik me bezighouden met het verspreiden van wetenschap.

‘Mijn bedrijf organiseert tien (inter)nationale congressen per jaar. Hier wordt wetenschappelijke kennis aan de praktijk gekoppeld. Elk congres is een risicovolle investering, maar gelukkig worden ze goed bezocht door mensen van over de hele wereld.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.