economie Premium Corner

Te koop: lichte boerderijwoning in Heijen

01 maart 2017Leestijd: 2 minuten

Veel snapt ze er niet van. Zo’n zestig mensen bekijken haar huis dagelijks online, maar niemand die de afgelopen tien maanden de moeite nam om haar sfeervolle boerderijwoning uit 1900 aan de oude Romeinse weg tussen Nijmegen en Venlo te komen bekijken. Zelfs niet nadat ze de prijs met 40.000 euro had laten zakken. Op de open dag kwam niemand. ‘U bent de eerste.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.