#Handige gadgets Premium Corner

Retro gamen met vernieuwde spelcomputer Nintendo

06 oktober 2016Leestijd: 2 minuten

1. Hebbeding

Bijna dertig jaar na het origineel brengt spelmaker Nintendo zijn eerste spelcomputer opnieuw uit: de NES, in Nederland vaak ‘de Nintendo’ genoemd. Sluit net als vroeger het apparaatje op de televisie aan en speel een van de dertig spellen, klassiekers Super Mario Bros., The Legend of Zelda of Metroid. Helaas geen Duck Hunt. Wordt geleverd met één controller, een extra kost 11,99 euro.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.