economie Premium Corner

Hoe word ik karakterman? Een gids voor de man van nu

06 mei 2016

Hoe gaat een man van nu om met carrière, gezin en gezondheid? Jop de Vrieze en Stephan van Duin zochten het antwoord in de wetenschap en presenteren het antwoord in De karakterman. In hun boek pleiten zij voor mannelijkheid die gezonder is en met zijn tijd meegaat. Die draait om karakter ontwikkelen en karakter tonen. Een voorpublicatie in de vorm van zeven adviezen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.