diversen Premium Corner

Huwelijk: Niels Leijssenaar (33) en Marijke Bos (28)

01 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

In de zomer van 2005 zagen Niels Leijssenaar en Marijke Bos elkaar voor het eerst, in een discotheek in de Italiaanse badplaats Lido di Jesolo. Bij toeval kwamen ze elkaar aan het einde van die zomer weer tegen. In een kroeg in Hooge­veen, Drenthe, waar beiden opgroeiden, maar waar ze elkaar nooit waren tegengekomen. Binnen een paar weken was het aan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.