Liesbeth Wytzes Premium Corner

Weg met de anatomisch correcte pop

26 oktober 2020

Omdat Sinterklaas langzaamaan nadert – en wat een schrale bedoening zal het dit jaar zijn, met corona en zonder Zwarte Piet – zien we overal in de stad alweer de posters van speelgoedwinkels, en dan vooral hun catalogi. Die werden vroeger door mijn kinderen helemaal kapot bekeken – gelezen kunnen we niet zeggen. Er staan plaatjes in, amper woorden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.