Premium Lock Kerk blijft altijd een beetje het huis van God

05 februari 2020Leestijd: 3 minuten
Foto: Unsplash

Op de fiets door een rustig stukje van de stad kwam ik langs een grote kerk, die me eigenlijk nooit zo was opgevallen. Nu heb ik jarenlang ongeveer naast een grote kerk gewoond, die er zo somber uitzag en zo muffig rook dat ik nooit de moeite heb genomen binnen een kijkje te nemen. Maar nu werd mijn aandacht toch getrokken, want er werd duidelijk nogal ingrijpend verbouwd. De ramen waren afgeplakt, de stoep lag open, er stonden borden. Goh, dacht ik nog onnozel. Een kerk die wordt opgeknapt, dat zie je niet zo vaak!

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw