Liesbeth Wytzes Premium Corner

Amsterdam is een vieze stad met praatjes

14 januari 2020Leestijd: 4 minuten

Ik woon het grootste deel van mijn leven al in de hoofdstad, en ik heb de stad goed leren kennen doordat ik in allerlei buurten heb gewoond of er vrienden had. Toen ik er net woonde, speelden de krakersrellen zich om de hoek af, op steenworp afstand zeg maar. Veel panden waren gekraakt, wat ze niet mooier maakte, want ze werden dichtgespijkerd en met zwarte graffiti bespoten. Het was de tijd van punk en van die krakers dus, een lelijke tijd.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.