Liesbeth Wytzes Premium Corner

Waarom ik geen medelijden heb met millennials

13 september 2019Leestijd: 4 minuten

Puppy’s met grote bruine ogen die hun kopje scheefhouden. Iemand die uitglijdt op straat en schichtig om zich heen kijkt van gêne. Een restaurant waar elke avond de tafels worden gedekt en nooit iemand komt. Er is niet veel voor nodig om mijn medelijden op te wekken. Maar de jeugd? Die kan ik onmogelijk zielig vinden, al verschijnen er nog zoveel rapporten waaruit blijkt dat ze er beroerd afkomen en vinden ze dat zelf ook.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.