Liesbeth Wytzes Premium Corner

O nee, de toekomst staat voor de deur!

13 augustus 2019Leestijd: 4 minuten

Ik ben opgegroeid met onder meer de boeken van Jules Verne, uitgegeven in een serie genaamd Jules Verne Wonderreizen. Ik hoop dat er nog mensen zijn die die boeken lezen. Ze waren gepubliceerd door uitgeverij Elsevier – dat waren nog eens tijden! – als pockets, met betoverende illustraties van Jules Férat, tijdgenoot van Verne. Mijn ouders lazen ze voor, boeken met futuristische uitvindingen, raketten, onderzeeërs en prachtige avonturen. Het geheimzinnige eiland, Twintigduizend mijlen onder zee, Reis naar het middelpunt van de aarde, Michael Strogoff, de koerier van de tsaar.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.