cultuur Premium Corner

Huwelijk: Jan Keuken (27) en Anna Lanser (22)

31 mei 2016Leestijd: 1 minuut

Het begon allemaal met een ritje achter op de motor. Voorjaar 2014 ging Jan Keuken met zijn broer Marrien en diens vriendin Bertine motor­rijden langs de Moezel in Duitsland. ‘Maar om nou in m’n eentje achter een stelletje aan te rijden? Nee.’ En dus vroeg hij het nichtje van Bertine, Anna Lanser uit Grafhorst, mee. Gezellig werd het. Een paar maanden en dates later kregen Jan en Anna verkering.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.