Premium Lock Bij Wijn aan de Kade krijgt wijn een gezicht

28 april 2016Leestijd: 1 minuut
foto: Jeroen Mooijman

Bij Wijn aan de Kade in Rotterdam is wijn drinken een – zoals dat heet – belevenis. De eigenaren verdiepen zich in elke fles die ze verkopen en geven graag persoonlijk advies. In de zomer gaan zij op bezoek bij hun leveranciers in heel Europa en leggen ze hun ontmoeting vast in een winementarie. Winkelbezoekers genieten mee via het web, waardoor de wijn voor hen meer een ‘gezicht’ krijgt. Zelf kunnen gasten hun wijn­kennis bijspijkeren tijdens een proeverij. Al is deze ook gericht op gezelligheid en lekker eten. De Indische vrouw van eigenaar Leon Koudijzer maakt pittige hapjes, geserveerd met bijvoorbeeld een kruidige witte wijn, en op verzoek zelfs een vijfgangenmenu.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw