Erjon Tuenter (35) en Kim van de Sanden (30)

17 augustus 2023Leestijd: 1 minuut
Bij hun eerste ontmoeting wisselden Erjon en Kim geen woord. Foto: FotoMariek

Op zijn allerlaatste avond in Tilburg, eind zomer 2013, gaf Erjon een afscheidsborrel. Hij had net zijn studie marketing afgerond en ging verhuizen naar Amsterdam. Kim, studente marketing, pakte die avond een terrasje met een vriendin. Zij had de hele avond uitzicht op Erjon, maar ze wisselden geen woord. Kim stond op en ging naar een andere bar. ‘Dat had het kunnen zijn,’ zegt ze.

Via een studiegenoot van Kim kregen ze contact op Facebook. Na een paar maanden daten werd het een relatie. Erjon, zoon van een calculator en een verpleegster, begon een van de eerste Nederlandse marketingbureaus voor sociale media, met uiteindelijk 55 werknemers. Zij, dochter van een rijschoolhouder en een verpleegster, werkte voor een concurrent. ‘We troffen elkaar soms bij opdrachten,’ zegt ze. In 2016 gingen ze samenwonen in Amsterdam, nu wonen ze in Oisterwijk.

In april 2022 droomde Kim van een bruiloft met Erjon, maar het leek mis te lopen. Ze vertelde het aan haar moeder. Wat Kim niet wist, is dat Erjon haar later die dag ten huwelijk ging vragen. En haar moeder zat in het complot. Later die dag ging Erjon op één knie. Kim accepteerde enthousiast. Op 30 juni volgde de ceremonie op een feestlocatie in de weilanden bij Tilburg. ‘Wij plannen heel bewust tijd voor elkaar,’ zegt Kim. ‘Als we samen een avondje thuis willen zijn, blokkeren we onze volle agenda’s.’