Bonnie van Boxstel (30) en Harold Horn (31)

09 mei 2023Leestijd: 1 minuut
HET HUWELIJK VAN BONNIE EN HAROLD WERD VERVROEGD VANWEGE HAAR ZWANGERSCHAP. FOTO: EDWARD VERSLUIS FOTOGRAFIE

Bonnie en Harold zagen elkaar voor het eerst in een carnavalsjas en eskimopak tijdens een kroegentocht vlak voor carnaval 2018. Iets ­later vond Bonnie een oude foto van hen ­samen, omringd door gemeenschappelijke vrienden.

‘Het zou al gek zijn geweest als we elkaar nooit eerder hadden gezien,’ zegt ze. ‘Wij zijn namelijk altijd op dezelfde plekken te vinden. Helemaal tijdens carnaval.’

Na carnaval veranderde hun vriendschap in een relatie. Bonnie: ‘Waar ik veel nadenk en pieker, is hij altijd rustig.’ Harold werkt bij industrieel bedrijf VDL, net als zijn Indische vader. Zijn Molukse moeder werkte in een atelier. Bonnie, dochter van een kok en een administratief medewerker, is verpleegkundige. Beiden komen uit Breda, waar ze in 2019 een huis kochten. ‘Daar heb ik vanaf dag één goed geslapen,’ zegt Harold.

Afgelopen september ging hij op één knie op een strand op Curaçao. Bonnie: ‘Ik dacht eerst dat kinderen wat woorden in het zand hadden gekliederd, maar dat bleek een liefdesboodschap van hem te zijn.’ Op 21 april was de huwelijksceremonie in het stadhuis van Breda. Die was vervroegd vanwege Bonnies zwangerschap. Ze is uitgerekend voor ­augustus. Harold: ‘Toen ik haar die dag zag, was ik sprakeloos.’ Bonnie: ‘Getrouwd zijn voelt anders dan een relatie. Het is definitiever. Je hebt al een keer voor elkaar gekozen, maar dit is een extra bevestiging.’