Thuiswerken Premium Corner

De slimste en stijlvolste thuiskantoren in de wereld

15 oktober 2021

Een paar dagen per week thuis werken, zal voor velen de norm blijven. An Bogaerts verzamelde de slimste en stijlvolste thuiskantoren in de wereld.

De nieuwe editie van EW bestelt u snel en eenvoudig online. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen bij u op de mat. Wilt u losse edities van EW bestellen?

Dat kan via onze webshop (gratis verzending)

De Belgische interieurjournalist An Bogaerts (41) zag vóór corona al dat thuiswerken in opkomst was. Naarmate thuiswerken meer werd geaccepteerd, kreeg de inrichting van het thuiskantoor ook meer aandacht. ‘Maar de pandemie heeft dat in een enorme stroomversnelling gebracht.’ Toen nog niet duidelijk was hoelang het allemaal zou duren, improviseerden veel werkenden met een tijdelijk tafeltje op zolder of diende de keukentafel ineens ook als bureau. Maar inmiddels is duidelijk dat hybride werken voor velen de norm zal worden. Een paar dagen met collega’s op kantoor, de andere dagen thuis.

‘Corona heeft de thuiswerkplek al definitief veranderd,’ zegt Bogaerts. ‘Door al dat videobellen zijn we ons bewuster geworden van de inrichting van onze werkplek. Eerst was dat alleen van belang voor mensen die gasten of cliënten in hun thuiskantoor ontvingen, maar nu tonen we allemaal onze werkplek voortdurend aan collega’s en klanten. Dus moet de achtergrond er ook verzorgd uitzien.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.