Olympische Spelen

Nederland nu al op recordaantal medailles

05 augustus 2021Leestijd: 1 minuut

Nederland heeft met nog drie dagen te gaan op de Spelen het eigen medaillerecord verbroken. In Sydney (2000) werden 25 medailles behaald. Inmiddels staat de teller op 26 plakken. In de slotdagen zijn er nog volop medaillekansen. Een overzicht van de reeds behaalde medailles.

 

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.