Film Premium Corner

Black Widow biedt nét een tikkeltje meer dan doorsnee actiefilm (***)

05 juli 2021Leestijd: 3 minuten

Het is zomer, en dat is het seizoen waarin de blockbusters naar de bioscoop komen. Met blockbusters worden de grote actiefilms bedoeld, de kaskrakers, uitzinnig vermaak als popcorn voor het oog. Althans, zo was het in de regel, totdat het virus de zaak verpestte. Maar nu mogen we weer, omringd door het geknal en het gewooshhh van surroundgeluid. Ook wel weer eens fijn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.