Tokio 2020

40 kanshebbers voor een medaille op de Olympische Spelen

23 juli 2021Leestijd: 1 minuut

De Olympische Spelen in Tokio beginnen vrijdag 23 juli. In totaal gaan driehonderd Nederlandse sporters naar de Zomerspelen. De voorspellingen liegen er niet om, er wordt een recordaantal medailles voor de Nederlanders verwacht. Veertig kanshebbers in beeld.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.