Film Premium Corner

Spike Lee’s muziekfilm toont hoe krachtig nummers David Byrne nog altijd zijn (****)

29 maart 2021

Hudson Theatre aan West 44th Street is de New Yorkse Kleine Komedie. Middenzaal en balkons, 970 zitplaatsen. Historische plek, The Tonight Show werd er in de jaren vijftig nog opgenomen. Intiem, maar het podium blijkt dieper dan gedacht, zodat artiesten zich vrijelijk kunnen bewegen. Perfecte plek voor een concertregistratie, moeten regisseur Spike Lee en David Byrne hebben gedacht.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.