Premium Lock Hybride vlees: uitstekend alternatief voor wie een beetje wil minderen

04 juni 2020Leestijd: 2 minuten
Mix van oesterzwam en rundvlees moet flexitariër aanspreken

Anderhalf jaar geleden ­introduceerde het bedrijf Encko hybride vlees in Nederland onder de naam Halv-om. Een product dat voor 30 procent bestond uit paddenstoel en voor de overgrote rest uit vlees. Voor een tradi­tionele vleesverwerker een ­revolutionaire stap, maar het ging nog niet ver genoeg.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 26,99 per kwartaal leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw