Theater Premium Corner

Verbleekte diva versus boze buitenwereld (***)

19 februari 2020

Anderhalf jaar geleden verscheen de autobiografische roman De verschrikkelijke jaren tachtig van Tim Kamps, over een jeugd met een depressieve moeder. Het zal geen toeval zijn dat zijn tweelingbroer Wart Kamps nu een theater-voorstelling speelt over een tweeling die opgroeit met een moeder die haar slaapkamer niet meer uitkomt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.