Tentoonstelling Premium Corner

Storm en ontij in de kunst

09 september 2019

Terwijl het land hoopt op een zonnig slot van de zomer, breekt in Singer Laren alvast het noodweer los. In de tentoonstelling Weer en Wind. Avercamp tot Willink toont het Gooise museum tot en met 5 januari 2020 ruim honderd werken waarin de aandacht wordt getrokken door storm, neerslag en onweer – en een enkele zonsondergang.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.