Spiritueel Premium Corner

Nuttig zondebesef van kerkvader Augustinus

16 september 2019Leestijd: 3 minuten

Het lijkt een trend: managers wijzen op de waarde van de inzichten van vooraanstaande christelijke denkers uit het verleden. Zo zijn er studies verschenen over christelijk management volgens de regels van Benedictus (480-547), de vader van het kloosterleven, en over de actualiteit van de Spaanse geestelijke Ignatius van Loyola (1491-1556) als crisismanager.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.