Spiritueel Premium Corner

Pseudowetenschap van het enneagram pretendeert tot diepe zelfkennis te leiden

03 september 2019

Het is een vraag die ieder rationeel mens voor een dilemma plaatst. Soms informeert iemand ineens naar je sterrenbeeld. Je kunt dan natuurlijk diep zuchten en zeggen dat je die hele astrologie enorme flauwekul vindt. Maar dit maakt zo’n onvriendelijke indruk. Het beleefde alternatief is net te doen of je ook denkt dat goede en slechte eigenschappen afhangen van de stand van de sterren bij de geboorte, in de hoop dat er zich een min of meer interessant gesprek ontwikkelt over karakters en persoonlijkheden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.