Fotoboek Premium Corner

Jaren zestig in kleuren­foto’s van Louis van Paridon

13 augustus 2019

Bladerend door het fotoboek Hollandse helden van de jaren 60 kan iemand die werd geboren in de jaren tachtig zomaar gaan terugverlangen naar een decennium dat hij nooit heeft meegemaakt. De beelden uit het kleurenarchief van fotograaf Louis van Paridon tonen ­benaderbare sterren en burgerlijke straattaferelen – allemaal met het aura van de onschuld.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.