Militair Premium Corner

Offensief op oude vliegbasis

13 augustus 2019Leestijd: 1 minuut

Liefhebbers van militair materieel kennen waarschijnlijk de weg wel naar het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. Het museum op de voor­malige vliegbasis – in gebruik tussen 1913 en 2008 – herbergt de grootste militaire collectie van het land en ­belicht verleden, heden en toekomst van de Nederlandse krijgsmacht. Tot die collectie behoren onder meer klassieke jachtvliegtuigen, bommenwerpers en helikopters.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.