Spiritueel Premium Corner

Goeroe Jordan Peterson verdedigt het christendom

05 augustus 2019Leestijd: 3 minuten

Academici die langdurig in studeerkamers en bibliotheken zwoegen om vervolgens te merken dat hun diepgravende publicatie haast geen aandacht krijgt, hoeven niet meteen de moed te verliezen. Zij kunnen hoop putten uit het onwaarschijnlijke succes van Jordan Peterson. De Canadese psycholoog heeft zich ontpopt als een soort goeroe met een enorme schare fans. Zij waarderen in het bijzonder zijn dappere strijd tegen politieke correctheid, diversiteitsdenken en andere linkse liefhebberijen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.