Huwelijk Premium Corner

Marieke Ton (43) en Gerard Dorrepaal (46)

02 juli 2019Leestijd: 1 minuut

Marieke Ton schaatste als eerstejaars in 1997 de Elfstedentocht. Gerard Dorrepaal studeerde net als zij small business in Haarlem. Ze zaten bij dezelfde studentenvereniging. Hij bewonderde dit ‘meisje van de Elfstedentocht’. Ze schaatsten veel, maar verloren elkaar daarna uit het oog. Tot ze elkaar jaren later op de ijsbaan in Utrecht tegenkwamen. De vonk sloeg over en ze kregen dochter Marijn (10) en zoon Tijke (9).

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.