Muziek Premium Corner

Bezienswaardig op North Sea Jazz: Burt Bacharach (91!)

01 juli 2019

Toto! Ja, die band bestaat echt nog. Sterker nog: de hitmachine uit de ­jaren tachtig duikt op de 44ste editie van het North Sea Jazz Festival weer eens op. Dit betekent dat het publiek in Rotterdam Ahoy kan meezingen met Africa, Rosanna en andere aanstekelijke nummers van de Californische groep die al veel verschillende samenstellingen heeft gekend. Alleen gitarist Steve Lukather was er vanaf het eerste begin in 1976 bij.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.